Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΣΕ ΒΑΡΟΣ 24ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ Επίθεση για ληστεία Δημοσιεύθηκε στις: 22-10-2012
Επίθεση από δύο άτομα με σκοπό να τον κλέψουν δέχθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής ένας 24χρονος φοιτητής στις δημόσιες τουαλέτες της πλατείας 1866 (Νέα Καταστήματα) στο κέντρο της πόλης. Τα δύο άτομα κτύπησαν τον φοιτητή προκειμένου να του αφαιρέσουν χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Ενας εξ αυτών συνελήφθη λίγο αργότερα, ενώ ο δεύτερος αναζητείται. Το περιστατικό έγινε στον υπόγειο χώρο όπου λειτουργούν οι δημόσιες τουαλέτες. Ο νεαρός δέκτηκε επίθεση από δύο άτομα που τον κτύπησαν του πήραν το τηλέφωνο και το τσαντάκι του που είχε μέσα το ποσό των 110 ευρώ και προσωπικά έγγραφα. Οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή και ο νεαρός ειδοποίησε την αστυνομία. Λίγη ώρα μετά, από την αστυνομία συνελήφθη ένας 25χρονος υπήκοος Αλγερίας ο οποίος αναγνωρίσθηκε από το θύμα ενώ αναζητείται και ο συνεργός του που είναι επίσης συμπατριώτης του. Την προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η ασφαλεία Χανίων. ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ 13ΧΡΟΝΗ Ενα 13χρονο κορίτσι, τσιγγάνικης καταγωγής από τη Ρουμανία αναζητεί η αστυνομία μετά από καταγγελεία των γονιών της. Το παιδί όπως κατήγγειλαν οι γονείς του στην αστυνομία, είχε εντοπιστεί τελευταία φορά στην οδό Γογονή όπου επαιτούσε το βράδυ του Σαββάτου και έκτοτε μέχρι και χθες το απόγευμα δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Η αστυνομία αναζητεί την 13χρονη.

1 σχόλιο:

  1. Αν η Πλατεία 1866 δεν ήταν στην κατάσταση που είναι, τότε, ίσως ούτε οι θύτες θα είχαν μπει στον πειρασμό ούτε το θύμα θα είχε υποφέρει.

    Βέβαια είναι σημαντικό θέμα ο ευπρεπισμός της πλατείας που συνδέει τον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων με το ενετικό λιμάνι και που κάθε καλοκαίρι τη διασχίσουν δεκάδες αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες επισκεπτών. Άλλη μια ντροπή των Χανίων, θα συμφωνήσω.

    Αλλά κι αν ξεχάσομε και τη βρωμιά και την αμέλεια της δημοτικής αρχής για την Πλατεία 1866, δεν μπορούμε να ξεχάσομε ότι κάθε νύχτα αυτή η πλατεία μετατρέπεται σε υπαίθριο πορνείο. Ακόμα κι αν ο νεαρός δεν το ήξερε, θα πρέπει να αισθανόταν εξαιρετική πίεση στην ουροδόχο κύστη του για να υποχρεωθεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις τουαλέτες, διότι χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή