Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΕΛΕΠΑΠ ΧΑΝΙΩΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ


ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ
06-12-2010

Θα συνεχίσει -χάρη στη στήριξη των απλών πολιτών- να προσφέρει για πολλά ακόμα χρόνια το σπουδαίο κοινωνικό του έργο το παράρτημα Χανίων της ΕΛΕΠΑΠ. Τριάντα χρόνια πέρασαν από την ίδρυσή του και χθες σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση στο Μεγάλο Αρσενάλι τιμήθηκαν οι άνθρωποι που διετέλεσαν πρόεδροι στο τοπικό παράρτημα και ορισμένοι μεγάλοι δωρητές.
Παράλληλα επισημάνθηκε η θέληση όλων των εθελοντών και στελεχών της ΕΛΕΠΑΠ να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να προχωρήσει ακόμα περισσότερο το έργο τους παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει το παράρτημα και έχουν να κάνουν με τα οικονομικά του.
'Το παράρτημα Χανίων της ΕΛΕΠΑΠ κλείνει 30 χρόνια. Είναι ένα έργο ζωής της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής, του προσωπικού και της αγάπης των γονέων για τα παιδιά μας. Προσπαθούμε για την επίτευξη του καλύτερου, δουλεύοντας εθελοντικά με σύνθημα λίγα από τους πολλούς', ανέφερε η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, κα Μαριάννα Μόσχου. 'Κλείνουμε 30 χρόνια παρουσίας στα Χανιά. Είναι μια χαρούμενη μέρα, αν και οι εποχές είναι δύσκολες. Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που βοήθησαν σε αυτήν την πορεία των 30 χρόνων, τους προέδρους και τους μεγάλες ευεργέτες', ανέφερε ο διευθυντής του παραρτήματος, κ. Γιώργος Μανουσέλης.
Ειδικότερα σε ό,τι αφορά τις δωρεές προς το παράρτημα, που έχουν μειωθεί σημαντικά λόγω της κρίσης, ο κ. Μανουσέλης τόνισε πως 'οι Χανιώτες είναι ο σταθερός μας βοηθός και σύμμαχος και παρά την κρίση εξακολουθούν να μας συμπαραστέκονται από το υστέρημα και όχι το περίσσευμά τους'.
Το τοπικό παράρτημα λειτουργεί ως Κέντρο Ανοιχτής Περίθαλψης, Θεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες και στα χρόνια ύπαρξης του έχει βοηθήσει πάνω από 1.100 παιδιά στα Χανιά και αυτή τη στιγμή στα προγράμματα του μετέχουν 155 παιδιά.
Από τους διοργανωτές τιμήθηκαν οι διατελέσαντες πρόεδροι: Νίκος Χατζηδάκης, Δημήτριος Κληρονόμος, Θεοχάρης Γοναλάκης, Χρήστος Βουτσινάς, Στέλιος Καλαϊτζάκης, Ανδρέας Σφακιανάκης, Ανδρεάς Βαρουχάκης, Ευάγγελος Παπαδάκης, Γεώργιος Τζατζιμάκης. Επίσης οι μεγάλοι ευεργέτες Ι. Μονή Χρυσοπηγής, Ι. Τζαμαριουδάκης, Ε. Δερουκάκης, Ι. Παπαδάκης, Μύλοι Κρήτης, Εκπαιδευτήρια Μαυροματάκη, Ίδρυμα Νιάρχου.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος κ. Μ. Σταματάκης, ο πρόεδρος της Παγκρητικής Αμερικής κ. Θ. Μανουσάκης κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου