Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ
Μόνο ευπαθή προϊόντα στο λιμάνι της Σούδας
17-09-2010

Μόνο τα ευπαθή προϊόντα μεταφέρονται από και προς το λιμάνι της Σούδας καθώς οι ιδιοκτήτες των φορτηγών και στον Νομό Χανίων συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.
Χθες οι ιδιοκτήτες φορτηγών δεν προχώρησαν στον αποκλεισμό των εγκαταστάσεων καυσίμων του Αγίου Ονουφρίου, όπως αρχικά είχαν αφήσει να εννοηθεί, ωστόσο συνέχισαν να μην επιτρέπουν την κίνηση οποιουδήποτε φορτηγού.
Στα πλοία της γραμμής επιτρεπόταν η μεταφορά προϊόντων που είχαν να κάνουν με κηπευτικά και φρούτα, είδη αλιείας, κρέατα και άλλα ευπαθή προϊόντα.
'Εμείς συνεχίζουμε πιο δυναμικά. Περιμένουμε τις οδηγίες και από την Ομοσπονδία μας στην Αθήνα για το τι μέλλει γενέσθαι. Τα φορτηγά μας θα παραμείνουν ακινητοποιημένα', ανέφερε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Δ.Χ. κ. Γιάννης Κουκουράκης. Ο κ. Κουκουράκης τόνισε πως οι ιδιοκτήτες φορτηγών στα Χανιά είναι ενωμένοι και θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποια σημαντική έλλειψη προϊόντων στην αγορά λόγω της κινητοποιήσης των ιδιοκτητών φορτηγών που σήμερα φτάνει στην πέμπτη ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου