Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Μικρά – μικρά από την επίσκεψη Μητσοτάκη στον Αποκόρωνα

tsikoydiesΠολλές οι τσικουδιές και οι χαιρετισμοί
xairetismoiΚατευθυνόμενος προς τον χώρο των εκδηλώσεων ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτησε πολύ κόσμο που βρισκόταν αριστερά και δεξιά του δρόμου και στα γύρω καφενεία. Στα τελευταία, πέρα από τους χαιρετισμούς, πολλές ήταν και οι τσικουδιές και τα σχετικά κεράσματα στα οποία και ανταποκρίθηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και οι άνθρωποι της συνοδείας του.
Μικρά παιδιά
ΜΕPAIDAKIΠέρα από τους ενηλίκους ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτησε αλλά και χειροκρότησε και τους μικρούς μαθητές που παρευρέθηκαν ή συμμετείχαν στις εκδηλώσεις. Χαρακτηριστική η φωτογραφία μετά την έξοδο από την εκκλησία των Βρυσών.
Αναμνηστική πλακέτα
TIMHTIKOPYROSBESTWNΜία ξύλινη τιμητική πλακέτα πρόσφερε ως ανάμνηση της επίσκεψής του στον πυροσβεστικό σταθμό Βρυσών ο διοικητής του κ. Γιώργος Μαρκουλάκης. Η ξύλινη πλακέτα προσφέρθηκε στο τέλος της επίσκεψης, ενώ ακολούθησε η φωτογράφιση με το προσωπικό.
Σέλφι


NIKAKHSmeMHTSOTAKH
Ιδιαίτερα δεκτικός σε φωτογραφίες με πολίτες και κατοίκους της περιοχής ο πρόεδρος της ΝΔ. Για αυτό και πολλές οι σέλφι κυρίως στον χώρο των εκδηλώσεων αλλά λίγο μετά την παρέλαση. Ανάμεσα σε αυτούς που φωτογραφήθηκαν με τον κ. Μητσοτάκη και ο Ανδρέας Νικάκης παλιός camera man.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου