Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Μήνυμα κατά της παράνομης οπλοχρησίας (video)

Μήνυμα κατά της παράνομης οπλοχρησίας θέλησαν να περάσουν το μεσημέρι του Σαββάτου στο δημοτικό σκοπευτήριο του Σκινέ αυτοδιοικητικοί, αθλητές σκοποβολής, πολίτες με νόμιμη άδεια κατοχής όπλου και αστυνομικοί.
Στο χώρο του σκοπευτηρίου διεξήχθησαν αγώνες επίδειξης με μεγάλη συμμετοχή. Με αυτόν τον τρόπο οι διοργανωτές θέλησαν να περάσουν το μήνυμα ότι η χρήση όπλου μπορεί να γίνεται μόνο νόμιμα μέσα από σκοπευτικούς συλλόγους.
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης είπε ότι η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει της δράσεις κατά των άσκοπων πυροβολιμών ενώ ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης ανέφερε πως “οι αυτοδιοικητικοί θέλουν να ενισχύσουν τις φωνές ενάντια στην παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία”
Ο δήμαρχος Αρχανών Ηρακλείου Μανώλης Κοκοσάλης δήλωσε πως «η σκοποβολή είναι άθλημα. Ο κόσμος ας βρίσκεται στα σκοπευτήρια και όχι να πυροβολεί σε κοινωνικές εκδηλώσεις» ενώ από την πλευρά του ο στρατηγός κ. Λαγουδάκης τόνισε πως «όσο περισσότερος κόσμος πηγαίνει στα σκοπευτήρια τόσο μειώνονται οι άσκοποι πυροβολισμοί»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου