Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Γυρίσματα στα Χανιά για το Υπουργείο Τουρισμού



GYRISMATAYPOYRGEIOTOYRISOYΣε εξέλιξη βρίσκονται από προχθές Σάββατo τα γυρίσματα στα Χανιά του βίντεο του Υπουργείου Τουρισμού. Το βίντεο θα χρησιμοποιηθεί προκειμένου να στηριχθεί η τουριστική προβολή της χώρας για τη νέα περίοδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα γυρίσματα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου από το Θέρισο με τη συμμετοχή και μικρών παιδιών και ενηλίκων.
Ακολουθούν γυρίσματα στο φαράγγι των Μεσκλών, την αρχαία Ελεύθερνα στο Ρέθυμνο, τα Φαλάσαρνα, τα “Σειτάν Λιμάνια” στο Ακρωτήρι, τα Ταμπακαριά αλλά και σε άλλα σημεία. Τα εξωτερικά γυρίσματα αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τέλος της εβδομάδας.
Το βίντεο γυρίζεται προκειμένου να αξιοποιηθεί για την προβολή της χώρας σε εκθέσεις στο εξωτερικό, παρουσιάσεις και άλλες εκδηλώσεις που αφορούν τον τουρισμό. Τη σκηνοθεσία έχει ο Μιχάλης Μπέκος και την παραγωγή η εταιρεία Fixer in Crete. Οι δημιουργοί επέλεξαν την Κρήτη και ειδικά τα Χανιά για το σύνολο σχεδόν των γυρισμάτων καθώς εκτιμήθηκε πως η Δυτική Κρήτη συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που προσομοιάζουν τη χώρα ολόκληρη (βουνό, θάλασσα, μνημεία κα.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου