Κυριακή 8 Μαρτίου 2015
Η παραγωγή του ψωμιού, από το στάρι, το αλεύρι, στο ζύμωμα και στο ψήσιμο παρουσιάσθηκε χθες στο ΚΑΠΗ της Σπλάντζιας από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης.
Η όλη διαδικασία κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου που κατέκλυσε κάθε γωνιά του ΚΑΠΗ. Οι παλιότεροι για να θυμηθούν πως ζύμωναν οι ίδιοι ή οι γονείς τους το ψωμί στα σπίτια τους, οι νεότεροι -ανάμεσα τους και οι μαθητές της Α΄Λυκείου του 2ου Λυκείου Χανίων για να δουν την όλη διαδικασία στα πλαίσια εκπαιδευτικού προγράμματος που υλοποιούν για την Κρητική διατροφή.
Την παραγωγή ψωμιού έκαναν μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης με τον αντιπρόεδρο της κ. Μακρή να εξηγεί την όλη διαδικασία. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ κ. Βλαχάκης και η κ. Μαράκη από το ΚΑΠΗ της Σπλάντζιας.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου