Τρίτη 31 Ιουλίου 2012
"Με το ελαιόλαδο μπορείς να κάνεις τα πάντα" λένε το προσωπικό και ο σεφ του ξενοδοχείου Caldera στο Γεράνι. Ενα δείγμα της δουλειάς τους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στην βραδιά γευσιγνωσία που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του "Γη, πολιτισμός, τουρισμός". Γιατί πέρα από παράγοντας υγίειας και ευζωίας το ελαιόλαδο αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό της γευστική μας κληρονομίας.
Γ.ΚΩΝ.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου