Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΚΟΥΝΕΛΑΚΗΣ-ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ



ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ:

"Οι δημότες εκλέγουν τον επικεφαλή μας"






Μια διαφορετική φιλοσοφία στην τοπική αυτοδιοίκηση φιλοδοξεί να υπηρετήσει η "Ανεξάρτητη Συνεργασία Δήμου Κισάμου" η οποία την Κυριακή καλεί τους δημότες της περιοχής να ψηφίσουν για το ποιός θα είναι επικεφαλή της στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Υποψήφιοι θα είναι οι κ. Γιώργος Καλαιτζάκης και Στέλιος Κουνελάκης που με χθεσινή κοινή τους συνέντευξη υπογράμμισαν τις "δημοκρατικές και ανοικτές διαδικασίες που ακολουθεί η παράταξη μας, πέρα από μηχανισμούς και κόμματα".
Και οι δύο υποψήφιοι ήταν επικεφαλείς συνδυασμών στις περασμένες εκλογές αλλά όπως επισήμαναν δεν πρόκειται για "συνένωση δύο παρατάξεων για μια πρωτοβουλία πολιτών που συγκροτήθηκε με διάφανες διαδικασίες."
Ο Γ. ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ
"Επιδιώξαμε τη μέγιστη δυνατή συναίνεση. Με ανοικτές δημοκρατικές καθαρές διαδικασίες στις οποίες μετείχε πολύ κόσμος διαμορφώθηκαν οι όροι για να υπάρχουν συμπράξεις και συνεργασίες στο δήμο Κισάμου. Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα γιατί έστω και αν δεν επιτεύχθηκ εη συνεργασία περισσοτέρων αυτοδιοικητικών κινήσεων, επιτεύχθηκε μια σύγκλιση πάνω σε συγκεκριμένες αρχές και προγραμματικές θέσεις" ανάφερε ο κ. Καλαιτζάκης, καλώντας όλους τους δημότες της Κισάμου να προσέλθουν την Κυριακή στις εκλογές και να ψηφίσουν τον υποψήφιο που επιθυμούν.
Ο "χαμένος" της εκλογικής διαδικασίας θα συμμετάσχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό της "Ανεξάρτητης Συνεργασίας" καθώς αυτό αποτελεί δέσμευση των μελών της.
" Καλούμε τους συνδημότες μας μας να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή. Είναι πρωτόγνωρη όχι μόνο γιια την Κίσαμο αλλά και για την Κρήτη. Τους δίνεται η ευκαιρία να πάρουν την τύχη του Δήμου στα χέρια τους, να καθορίζουν αυτοί τις εξελίξεις. Πάνω σε αυτήν την αρχή θα βαδίσουμε και μετά την εκλογική διαδικασία θα προχωρήσουμε στη σύνταξη ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ώστε να ανταποκριθούεμ στις απαιτήσεις των καιρών και των δημοτών μας" ανάφερε ο κ. Καλαιτζάκης.
Ο Σ. ΚΟΥΝΕΛΑΚΗΣ
Από τη μεριά του ο κ. Στέλιος Κουνελάκης υπογράμμισε πως "δεν πρόκειται για συνένωση δημοτικών παρατάξεων. Είναι μια πρωτοβουλία πολιτών που πίστεψαν ότι η τοπική αυτοδιοίκηση από κομματική και κρατική πρέπει να περάσει στα χέρια των πολιτών . Προέκυψε με ανοικτές διαδικασιές, κάτω από το φως του ήλιου. Εμείς που θέλουμε να ηγηθούμε μια ανεξάρτητης κίνησης θέλουμε να πάρουμε εντολή από τους πολίτες και όχι από τους μηχανισμούς ή τα κόμματα. Για αυτό δεν φοβηθήκαμε να θέσουμε τον εαυτό μας στην επιλογή των πολιτών."
Ο ίδιος έκανε αναφορά στον "Καλλικράτη" και στην ανάγκη εκλογής μιας ισχυρής νέας δημοτικής πλειοψηφίας στην Κίσαμο προκειμένου να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα.
"Με τον "Καλλικράτη" ,η Κίσαμος έχει δεχθεί ισχυρό πλήγμα σε ότι αφορά τη βιωσιμότητα του Δήμου, Με την ανατροπή του χωροταξικού κινδυνεύουν να φύγουν δημόσιες υπηρεσίες, χάνεται η σύνδεση της Κισάμου με την Καλαμάτα και έχουμε και άλλα πολλά προβλήματα για τα οποία απαιτούνται λύσεις" τόνισε ο κ. Κουνελάκης.
Η εκλογή του επικεφαλής της "Ανεξάρτητης Συνεργασίας Δήμου Κισάμου" θα γίνει με με ψηφοφορία στις έδρες των δήμων που θα αποτελέσουν τον νέο "Καλλικρατικό" Δήμο Κισάμου. Στο δημαρχείο στος Ελος για το Ινναχώριο, στο δημαρχείο στον Δραπανιά για τη Μύθημνα, και στο δημαρχείο Κισάμου για την Κίσαμο. Οσοι ψηφίσουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα, διαβατήριο ή κάποιο αποδεικτικό έγγραφο ότι είναι δημότες της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου